УСКОРО НА БИЛБОРДИМА – 3-Д слике Улице Светог Саве

УСКОРО НА БИЛБОРДИМА – 3-Д слике Улице Светог Саве

 

Грађани Лознице ових дана добиће прилику да се упознају са будућим изгледом Улице Светог Саве. На билбордима ће бити постављене 3-Д слике, а биће урађена и виртуелна шетња улицом.

– Онако како сам обећао, биће и урађено. Настојимо да то буде што пре како бисмо могли већ колико сутра, прекосутра на билбордима да поставимо слике будућег изгледа улице. Предвиђено је да то буде приказ погледа од почетка улице код споменика Вуку Караџићу, од семафора на раскрсници са Булеваром Доситеја Обрадовића и од Библиотеке Вуковог завичаја. Виртуелна шетња грађанима ће омогућити да разледају целу улицу и да виде сваку клупу, свако дрво… – каже помоћник градоначелника Љубинко Ђокић.

Сеча дрвореда у Улици Светог Саве почетком прошле седмице изазвала је велико узнемирење грађана и мноштво негативних коментара и спорења на друштвеним мрежама, а то је, како је тада за Лозничке новости рекао Ђокић, била последица неинформисаности грађана. Постављање билборда са 3-Д сликама требало би да смири духове. 

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СЕЧА ДРВОРЕДА УЗНЕМИРИЛА ГРАЂАНЕ – Оборена стабла замениће нова

ШТА ДОНОСИ РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Ужи коловоз, више паркинг-места

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )