УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ – Почела реконструкција

УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ – Почела реконструкција

 

Лозничко предузеће МН почело је данас радове на реконструкцији Улице Светог Саве, пала су прва стабла чије је уклањање планирано, а однети су и стубови уличне расвете. Иако је било најава да ће се радови изводити етапно, од раскрснице до раскрснице, саобраћај је обустављен у првом делу улице од споменика Вуку Караџићу до Булевара Доситеја Обрадовића, а одговарајућа сигнализација постављена је у бочним улицама како би се возачи упутили да потраже алтернативне правце.

Планирано је да радови трају 90 календарских дана па би се завршетак, уколико не буде непредвиђених околности, могао очекивати у првој половини новембра. Првобитно се очекивало да радови почну средином јуна, али су их разне перипетије одложиле за готово два месеца.

Радови у Улици Светог Саве обухватају реконструкцију коловоза, пешачких и зелених површина и јавне расвете, а биће направљено и 90 паркинг-места под углом од 90 степени у односу на коловоз. Када буде завршена, улица би визуелно требало да представља наставак Трга Вука Караџића.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ШТА ДОНОСИ РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Ужи коловоз, више паркинг-места

ФУДБАЛ: ЛОЗНИЦА ОДИГРАЛА ГЕНЕРАЛНУ ПРОБУ – Шта све треба поправити за седам дана

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )