ДАРКОВ ОТАЦ ДРАГОСЛАВ СПАСОЈЕВИЋ – Никоме није речен износ добијене одштете

ДАРКОВ ОТАЦ ДРАГОСЛАВ СПАСОЈЕВИЋ – Никоме није речен износ добијене одштете

Поводом информације коју су представници тима Жози јунајтед саопштили на јучерашњој конференцији за штампу у Омладинском центру о томе колико је Дарко Спасојевић (26) добио новца на име одштете од осигурања, реаговао је младићев отац Драгослав.

– Поводом информације која се појавила у медијима, а изнели су је у уторак представници Жози јунајтеда, о износу добијеном од осигурања, тврдим да није тачно да сам рекао колика је добијена одштета наплаћеног осигурања. Молио бих да се у вези са тим износом не манипулише. Тачно је да сам се сагласио са Дарковим предлогом да сав прикупљени новац у хуманитарној акцији буде упућен Магдалени – рекао је данас Спасојевић указујући да се  таквом изјавом на конференцији за штампу и њеним пласирањем у јавност, на директан начин задире у право приватности  и на најгрубљи начин крши Закон о заштити података о личности.

Подсетимо, тим Жози јунајтед организовао је хуманитрану акцију прикупљања помоћи за суграђане Магдалену Ђокић (10) која има церебралну парализу, и Дарка коме је неопходно ортопедско помагало после саобраћајне несреће, а укупно је, како су саопштили, прикупљено 503 хиљаде динара.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )