ФУДБАЛ: МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА “ЈАДАР” – Не одустају од првог места

ФУДБАЛ: МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА “ЈАДАР” – Не одустају од првог места

Јесенас је Јединство из Малог Зворника играло у подмлађеном саставу и остварило је добар резултат. Малозворнижани су са 25 бодова освојили четврто место. Тренер Љубинко Обреновић верује да се на пролеће његов тим може укључити у борбу за прво место. Сматра да Слога из Липничког Шора (31 бод) и Борац из Козјака (28 бодова) нису далеко одмакли и да се могу равноправно носити са њима.

Јединство ће припреме почети у суботу 3. фебруара. Малозворничани ће одиграти више контролних утакмица, а за сада су договорени сусрети са екипом Младости из Прњавора (15. фебруара) и Цером из Јадранске Лешнице (18. фебруара).

Екипу је појачао Ненад Радић (Слога, Стража), а очекује се долазак још неколико фудбалера.

И Антимон из Зајаче најављује боље резултате на пролеће. Тренер Жељко Андрић каже да иако су освојили девето место са 19 бодова још увек имају прилику да се на крају сезоне нађу на другом или трећем месту. Зајачани ће припреме за наставак сезоне почети у недељу 4. фебруара. У оквиру припрема одиграће четири пријатељска меча, а већ су договорени сусрети са Подрињем из Лозничког Поља (18. фебруар) и Синђелићем (4. март).

Екипу за сада нико није напустио, а дошли су Тодоровић, Симић и Катић. У клубу очекују још неколико појачања.

Добрим играма и резултатима надају се и у екипи Велике Реке која је јесењу сезону завршила на осмом месту са 20 бодова. У клубу очекују пласман у горњи део табеле.

Велика Река ће припреме за други део првенства почети половином фебруара. Владан Тодоровић, потпредседник клуба каже да су планирали три пријатељске утакмице и сматра да ће то бити довољно да екипа спремно дочека старт пролећњег дела првенства.

Из клуба за сада нико није отишао, а дошли су Симић и Тодоровић. Очекује се долазак још два проверена фудбалера.

Тодоровић каже да ће на пролеће почети реконструкција фудбалског терена који је тешко оштећен у поплавама 2014. године. Новац је обезбедила општина Мали Зворник, а Тодоровић се нада да ће радови бити завршени до почетка наредне сезоне. До тада ће Велика Река као домаћин играти на игралишту Јединства у Малом Зворнику. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )