ФК ЛОЗНИЦА – Почели припреме

ФК ЛОЗНИЦА – Почели припреме

Данас је завршена зимска пауза за фудбалере Лознице. Тренер Душко Обадовић обавио је прозивку на Градском стадиону. Поред већине фудбалера који су јесенас играли  за овај тим скупу је присуствовало и неколико новајлија.

– Неколико фудбалера који су прошли нашу школу фудбала било је данас на прозивци. Настојаћемо да већину играча који су играли у Квалитетној лиги за омладинце вратимо у Лозницу. Претходних сезона играли су у другим клубовима и уверени смо да је време да се врате у клуб у којем су поникли. Реч је квалитетним играчима рођеним 1993, 1994, и 1995. године. За сада су дошли Спасеновић, Мијаиловић, Зарић и Стевановић, а наредних дана очекујемо долазак још неколико играча. Екипу је напустио Кочовић. Уверен сам у добре резултате на пролеће. Сигуран сам да опстанак неће доћи у питање – рекао је Властимир Лукић, председник ФК Лозница.

Први тренинг биће одржан сутра, а Обадовић каже да ће се припремати у хали и на отвореном.  Пролећни део сезоне почеће половином марта, а до тада ће, како је рекао Обадовић, фудбалери Лознице одиграти најмање шест пријатељских утакмица. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )