ФУДБАЛ: ФК ЛОЗНИЦА  – Пролеће успешније од јесени

ФУДБАЛ: ФК ЛОЗНИЦА  – Пролеће успешније од јесени

Припреме за наставак првенства у Српској лиги “Запад” фудбалери Лознице почеће 22. јануара на Градском стадиону. Прву прозивку обавиће тренер Душко Обадовић, а очекује се да се међу играчима нађе и неколико новајлија. Јесенас је Лозница заузела тринаесто место са 18 бодова што се може сматрати солидним бодовним салдом имајући у виду проблеме са којима се екипа суочавала.

– Ни мало, ни много могло би се рећи за биланс наше екипе. Један тим је обавио припреме, а други је играо првенствене утакмице. Највећи број играча са стране дошао је кад је првенство већ било почело тако да је екипа уигравана током такмичења. Неколико играча је било повређено и све се то одразило на резултате. Платили смо данак неискуству, али и неким судијским одлукама на нашу штету. Играли смо добро и заслужили смо који бод више. Анализирали смо јесењи део сезоне и утисак је да смо по играма које смо пружили требало да имамо још девет бодова што би нам омогућило место у горњем делу табеле – каже Властимир Лукић, председник ФК Лозница.

Зимски прелазни рок почиње 20. јануара и трајаће до 15. фебруара, а Лукић се нада да ће Лозница довести неколико проверених фудбалера и тако много јача ући у пролећни део сезоне.

– У току су разговори са некадашњим фудбалерима нашег клуба који сада играју у другим срединама. Реч је, углавном, о играчима рођеним 1994. и 1995. године који су играли за омладинску селекцију у Квалитетној лиги Србије. Верујем да је то прави потез. Та генерација је заслужила да се поново нађе на окупу. Сигуран сам да ћемо се, уколико успемо да доведемо неколико фудбалера из те генерације, на крају сезоне наћи у горњем делу табеле. Потрудићемо се да на време доведемо новајлије како би могли да се, заједно са осталим фудбалерима, добро припреме за искушења која их очекују у пролећном делу сезону.

Уједно то ће бити и добра увертира за ново првенство у којем очекујемо много боље резултате. Не одустајемо од прволигашких амбиција и надам се да ћемо их остварити у скоријој будућности – поручује Лукић. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )