У ТРБУШНИЦИ – Пакетићи за школарце

У ТРБУШНИЦИ – Пакетићи за школарце

Ученицима у трбушничкој школи, издвојеном одељењу ОШ ’’Вера Благојевић’’ из Бање Ковиљаче, данас су у организацији МЗ Трбушница подељени новогодишњи пакетићи. Према речима Миодрага Јовића, председника МЗ, подељено је 59 пакетића са жељом да се деца која иду у предшколско и ученици до петог разреда обрадују уочи Српске нове године.

–  За данашњи догађај велику захвалност дугујем Црвеном крсту Лознице, чији сам дугогодишњи сарадник, а ово није први пут да деци поклањамо пакетиће. Наша МЗ има добру сарадњу са школом и тако ћемо наставити и убудуће. Већ смо се договорили да помогнемо у поправци крова на школској згради – каже Јовић који је најавио да ће за школарце бити организована и прослава Савиндана.

Диркетор матичне школе Драган Гаврић каже да са МЗ имају изузетну сарадњу и да им је она у претходном периоду много помогла и уложила у овај објекат, од грејања, фасаде, столарије до других важних инвестиција.

– У плану је да уз помоћ МЗ и локалне самоуправе урадимо санацију крова на старом делу школске зграде и још више побољшамо услове боравка и рада за ученике и наставнике у Трбушници – казао је он.

Тања Глишић Матић, начелница Одељења за друштвене делатности у градској управи,  истакла је сарадњу Трбушнице и ОШ ’’Вера Благојевић’’ као веома добар пример и оценила да се у овој МЗ добро ради, а резултати се не виде само у школи него и ван ње и да је ’’Трбушница све боља’’.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )