КОШАРКА: АЛЕКСАНДРА ЦРВЕНДАКИЋ  ЗАДОВОЉНА ОСТВАРЕНИМ – Добра година

КОШАРКА: АЛЕКСАНДРА ЦРВЕНДАКИЋ  ЗАДОВОЉНА ОСТВАРЕНИМ – Добра година

Лозничанка Александра Црвендакић већ четири године брани боје мађарског Шопрона. Одлично се снашла и из године у годину бележи све боље резултате.

– Веома сам задовољна игром коју сам пружила у дресу Шопрона. Клуб је остварио сјајне резултате на домаћој и међународној сцени. Освојили смо првенство Мађарске, а и у новој сезони одлично се котирамо. Веома добре игре пружили  смо и у Евролиги где тренутно заузимамо друго место. У клубу су и још једна Лозничанка Тина Јовановић и Јелена Миловановић са којима играм и у репрезентацији Србије и одлично се разумемо и сјајно сарађујемо на терену. Очекујем много успеха и у наредној години – каже Црвендакићева.

Док су резултати клуба били одлични то се не би могло рећи за репрезентацију Србије. На Европском првенству у прагу Србија је заустављена у осмини финала.

– Вредимо много више и очекивали смо бољи пласман. Нажалост, нисмо успеле да поновимо добре резултате из претходних година. Марина Маљковић је поново селектор репрезентације, одлично нас познаје и верујем да ће успети да нас врати на стазе успеха. Догодине нема значајнијих такмичења и верујем да ћемо то време искористити да се добро уиграмо за наредна велика такмичења. Потрудићемо се да покажемо да смо заиста добар тим и да заслужујемо и можемо много више од оног што смо урадили у овој години – поручује Црвендакићева.

Каже да се труди да испрати спортска дешавања у Лозници, а посебно резултате кошаркашица. Истиче да јој је драго што је Жељко Васиљевић добио признање града за најбољег тренера.

– Признање је стигло у праве руке. Жељко је то одавно заслужио. Годинама вредно тренира готово све селекције КК Лозница који је изнедрио много талентованих кошаркаша и кошаркашица.  Захвална сам му за све што је учинио за мене, али и за друге кошаркашице и кошаркаше – каже Александра. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )