СЛЕДИ ЈОШ ЈЕДАН ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ У ХОТЕЛУ ”ГРАНД” – Биће сјајно и за Српску нову годину

СЛЕДИ ЈОШ ЈЕДАН ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ У ХОТЕЛУ ”ГРАНД” – Биће сјајно и за Српску нову годину

Незабораван дочек нове 2018. године имали су гости крупањског хотела ”Гранд”, а реприза их очекује већ следеће суботе увече када ће бити приређен и свечани дочек Српске нове године. Пошто овај празник није државни и у понедељак је радни дан, српсконовогодишњи аранжман обухвата само дочек, али ће то свакако бити одлична прилика за изванредан провод у ”Гранду”.

– За дочек Нове године хотел је био препун, попуњен је и приватни смештај, а имали смо и наше Крупањце који су уз госте са стране код нас дочекали 2018. Новогодишњи програм је, као и увек, био богат јер наш аранжман не укључује само дочек, већ и репризу, али и испуњене дане. Гости су већ првог дана нове године посетили Добри поток где су могли предахнути у тамошњем миру и духовношћу испуњеном простору, а по повратку у хотел сачекао их је свињокољ, мирис куваног вина и ракије, роштиљ, пихтије и чварци… све што су могли пожелети и то уз музику уживо. Они који су то желели, могли су користити услуге нашег спа центра и купати се у затвореном базену – каже Ковиљка Митић, директорка ”Гранда”.

Задовољни гости отишли су из ”Гранда” 2. јануара после ручка и уз обећање да ће и наредну годину дочекати у обновљеном хотелу који сада пружа врхунску услугу смештаја уз богат садржај.

Места за дочек Српске нове године у ”Гранду” још увек има, али се брзо попуњавају па би они који желе да проведу незаборавно вече у Крупњу требало да пожуре. 

Н. Т.

Фото: С. Живановић и К. Митић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )