ОДИГРАНЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ТУРНИРА ”БОЖИЋ 2018” – Пролеће и Пилица у финалу (ВИДЕО)

ОДИГРАНЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ТУРНИРА ”БОЖИЋ 2018” – Пролеће и Пилица у финалу (ВИДЕО)

Прошлогодишњи шампион Кафе Пролеће пласирао се вечерас у финале турнира ”Божић 2018” преокретом у дуелу са екипом Бехатон плус у којој наступају играчи који су се лане борили за титулу као Ресторан Доњи град.

Било је то финале пре финала, Бехатон је повео и прво полувреме окончао са предношћу од 1:0, али баш када су многи помислили да старији играчи Пролећа неће имати снаге да се врате у меч, они су појачали темпо и показали колико вреди искуство које носе у ногама, постигли су три гола и обезбедили још један наступ у финалу. Момци из Бехатона имају још много да уче да би бацили Пролеће на колена.

У другом полуфиналном дуелу у сениорској конкуренцији Ауто дијелови Пилица савладали су Нели са 5:1, а утакмица је завршена десет минута пре краја пошто је поражени тим увидео да је сваки даљи отпор бесмислен. Публика, међутим, није добро прихватила такав став.

У полуфиналним утакмицама у ветеранској конкуренцији Бутик ПВЛ савладао је Бању Ковиљачу са 6:1, а Ауто Пајић је борбу за титутлу обезбедио победивши Макс бет са 4:3.

Финале у обе конкуренције игра се у недељу, на Божић, а утакмице почињу у шест увече.

 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )