У ЛОЗНИЦИ – Прва беба дечак

У ЛОЗНИЦИ – Прва беба дечак

На прву бебу у породилишту Опште болнице Лозница чекало се 1. јануара све до 16:14 када је рођен дечак тежак 2.950 грама и дугачак 49 сантиметара чија је мајка из Рујевца у љубовијској општини. Истога дана рођена је и једна девојчица из Лознице. Првог јануара није више било новорођенчади у породилишту где је минуле године рођено 1.005 беба.

Најлуђа ноћ у лозничком крају прошла је мирно. Ватрогасци су гасили један контејнер, полицајци нису имали посла, а возачи нису седали алкохолисани за волан па саобраћајна полиција због вожње после чашице више није задржала ниједног возача. Лозничани су, иначе, најлуђу ноћ провели претежном у кругу породице, али су и овдашње кафане, ресторани, кафићи и хотели били пуни расположених гостију од којих су многи дошли из других градова и иностранства.

Дочек су улепшали ватромети у приватној режији, а у прве секунде 2018. Лозница је закорачила уз грмљавину петарди и уобичајене жеље да нас служе здравље и срећа и да нам се нађе нешто више новца у новчаницима.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )