НА МЕЧУ ”СЕЛЕКТОР – НОВИНАРИ” У ЗРЕЊАНИНУ – Панић осигурао место у репрезентацији

НА МЕЧУ ”СЕЛЕКТОР – НОВИНАРИ” У ЗРЕЊАНИНУ – Панић осигурао место у репрезентацији

 

 Млади лознички боксер Стефан Панић (20), члан Вукова са Дрине, осигурао је данас место у репрезентацији Србије победом над Сомборцем Владимиром Грубашом на изборном мечу ”Селектор – Новинари”, одржаном у Кристалној дворани у Зрењанину.

Овај меч био је прилика да се боксери из екипе Новинара изборе за место у репрезентацији у директном окршају са репрезентативцима. То је покушао и одлични Грубош у средњој категорији, али му се на путу испречила чврста Панићева десница па је већ у првој рунди завршио у нокдауну. Панић је био доминантан током целе борбе, славио је са 3:0, и показао да је с правом позван да брани боје Србије.

– Овом победом оправдао сам место у националном тиму наше земље и учешће на припремама репрезентације на које крећемо већ 10 јануара. Најпре ћемо се десет дана припремати на Златибору, а потом настављамо рад у Минхену у Немачкој. То ће нам помоћи да се добро спремимо за Првенство Србије које нас очекује у фебруару. Много нам значи то што нам је председник Боксерског савеза Ненад Боровчанин обезбедио овако добре услове за рад и уверен сам да је српски бокс на путу повратка на стазе старе славе  – рекао је Панић за ЛН непосредно после меча и додао да велику захвалност дугује и тренеру Миодрагу Дамњановићу који га је одлично припремио за овако важан меч. 

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )