НА ЛОЗНИЧКОМ КВАНТАШУ – Први монтажни објекти

НА ЛОЗНИЧКОМ КВАНТАШУ – Први монтажни објекти

На паркингу код лозничке зелене пијаце, где се већ годинама налази кванташка пијаца, постављени су први монтажни објекти и тиме започето уређење тог простора. Према речима Момира Матића, извршног директора КЈП “Наш дом”, тај део зелене пијаце попримиће другачији изглед.

– Постављена је конструкција десет привремених монтажних објеката, колико је и планирано да их буде до краја године. Димензије монтажних објеката су пет пута три и по метра, биће од алуминијума, типски, затворени и њиховим постављањем би се избегла продаја из возила. Онда следи и процедура издавања некоме од оних који тамо већ раде. Иначе, добили смо сву потребну документацију, дозволе и одобрење за постављање ових монтажних објеката – каже он.

Прве конструкције постављене су у близини стазе поред Штире, а када град уреди тај простор, а онда ће и “Паркинг-сервис” завршити свој део посла. Идејним пројектом предвиђено је  постављање  31 монтажног објекта. Предрачунска вредност за њих  је скоро три милиона динара и зато је у предузећу решено да се објекти постављају постепено. Тај део зелене пијаце треба у наредном периоду да буде сређенији и кванташ без  импровизованих продајних места. 

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )