ОДЛИЧНА СЕЗОНА У ЕТНО-СЕЛУ “СУНЧАНА РЕКА” – Пуни и за најлуђу ноћ

ОДЛИЧНА СЕЗОНА У ЕТНО-СЕЛУ “СУНЧАНА РЕКА” – Пуни и за најлуђу ноћ

У етно-селу “Сунчана река” у Горњој Ковиљачи док се припремају за дочек Нове године полако  своде и резултате овогодишњег рада. Према речима власника Зорана Мирковића, ово је била једна од бољих сезона и у објектима поред Дрине и у хотелу “Подриње” у Бањи Ковиљачи.

– У хотелу “Подриње” имали смо за шест месеци рада, од половине априла до октобра, 24 хиљаде ноћења и тиме смо задовољни јер не радимо у време грејне сезоне. “Подриње” је у самом врху у Србије по интересовању гостију који користе ваучере Министарства трговине и туризма и надамо се да ћемо моћи да задржимо овај објекат у закупу  и наредне године.  Иначе, нама гости долазе и дословно са свих страна света, а посебно нам је драго што се многи враћају задовољни услугом и оним што су овде доживели – каже Мирковић.

Етно-село “Сунчана река” и ове године организује дочек најлуђе ноћи, а гостима који овде чекају наредну годину на располагању су од једнодневних до четвородневних аранжмана са пратећим садржајима. Музика ће  бити у две сале, у једној ће свирати оркестар “Вожд”, а другој “Цар” из Шапца.

– Дочек организујемо у “Сунчаној реци”, “Подриње” користимо за преноћиште гостију  уз обезбеђен превоз. Свих  245 места на смештају и у ресторану  попунили смо још 29. новембра. Нову 2018. код нас ће дочекати гости из целе Србије, а најмање њих педесетак били су овде и на прошлогодишњем дочеку – каже власник  овог познатог етно-села.

Цена једнодневног аранжмана по особи је 5.900 динара, дводневног 10.900, тродневног 14.400 и четвородневног 17.900 динара, у склопу којих су организовани и различити садржаји. Првог дана 2018, као и у претходних пет година, за њих ће бити организован ручак на Шотриној плажи, без обзира на време, кува се пасуљ, ту је музика као и  кувани ракија и вино, а у зависности од временских услова и вожња санкама или фијакером. У зависности од аранжмана гости могу уживати и у вожњи бродићем,  јахању, стреличарству и мноштву других садржаја који су домаћини припремили како би им боравак у “Сунчаној реци” био што лепши и занимљивији. 

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )