ТРАГЕДИЈА У ГОРЊЕМ ДОБРИЋУ – У саобраћајној несрећи погинуле мајка и ћерка

ТРАГЕДИЈА У ГОРЊЕМ ДОБРИЋУ – У саобраћајној несрећи погинуле мајка и ћерка

У тешкој саобраћајноj незгоди, која се данас поподне догодила у Горњем Добрићу, на лицу места настрадале су С. С. (54) из Јошеве и њена ћерка Д. С (32), док је отац М. С. на месту возача задобио повреде опасне по живот. Како је потврђено у лозничком Тужилаштву, несрећа се догодила на путу ка Јадранској Лешници када је на њихово путничко возило фолксваген поло, налетео џип хонда, који се кретао из правца Козјака, односно Лознице. На лице места изашлi su полиција и ватрогасна екипа, а повређени М. С. је хитно пребачен у Ургентни пријем Опште болнице у Лозници.

– Мушкарац је примљен у веома лошем стању и са тешким повредама, опасним по живот. После дијагностике и интубирања, хитно је пребачен у Београд – потврдили су у лозничкој болници.

Вршилац функције јавног тужиоца Зоран Несторовић рекао је да је возач џипа Н. В. из Трбушнице прошао без повреда, док је његова сапутница имала лакше повреде.

– Он је одведен на алко-тест, а потом приведен и одређено му је задржавање до 48 сати. Даља истрага утврдиће околности под којима се догодила ова тешка несрећа – рекао је Несторовић. Саобраћај је на овом делу пута био у прекиду до 18 сати. 

С.ПАЈИЋ

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )