БОКС: ОДРЖАН ДРУГИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ”ДРАГАН МИЛУТИНОВИЋ МУТУЛА” – Симић најбољи боксер турнира

БОКС: ОДРЖАН ДРУГИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ”ДРАГАН МИЛУТИНОВИЋ МУТУЛА” – Симић најбољи боксер турнира

Други меморијални турнир “Драган Милутиновић Мутула”, уједно и осмо коло Лиге Војводина, одржан је данас у хали УФК “Лагатор” уз учешће 38 боксера из Лознице, Зворника, Ваљева и из Војводине. Публика је имала прилику да види 19 добрих борби, а најбољим боксерима додељени су пехари. Растко Симић, члан лозничког БК Рокица, проглашен је најбољим боксером турнира, а његови клупски другови Владимир Бољковац и Стефан Ристановић били су најбољи у конкуренцији школараца, односно младих. Најбољи сениор и јуниор били су Беочинци Огњен Рауковић и Бојан Тимотијевић из БК Цемент, најбољи пионир Вук Пизурица, БК Спартак, Суботица, а за најперспективнијег је проглашен Зоран Срећков, члан жабаљског БК Шајкаши.

Немања Милутиновић, представник организатора, каже да је изузетно задовољан одзивом клубова који су учествовали на турниру како би оживели сећање на његовог оца, познатог боксерског радника.

– Драго ми је да се оволико клубова и боксера одазвало и верујем да ће следеће године турнир бити још бољи. Захвални смо Граду и УФК ”Лагатор” који су нам уступили салу, али и свима који су помогли да све буде добро организовано. Било би ми драго када би овакви турнири били приређени и за неке друге лозничке боксере који више нису са нама и када би више овдашњих боксера добило прилику да изађе на ринг у ”Лагатору” јер би то допринело напретку нашег бокса – каже Милутиновић.

Турнир су приредили БК Вукови са Дрине, БК Рокица и Кафе “Тренд”. 

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )