У БИОСКОПУ – Лига правде и Рагнарок

У БИОСКОПУ – Лига правде и Рагнарок

На репертоару лозничког биоскопа данас и сутра биће четири филма. Пројекције филма „Чудовиште  из моје породице“, у режији Холгера Тејпа, заказана је за данас и сутра од 16 сати. То је адаптација истоименог бестселера Емијем овенчаног аутора Давида Сафијера који је преведен на 18 језика и објављен у преко 40 земаља. Истих дана од пола девет увече биће приказана ”Лига правде у режији Зака Шнајдера, са Беном Афлеком, Хенријем Ковилом и Езром Милером. Бетмен и Супермен формирају тим док се појављује нови негативац, Дарксајд. Он има моћ која би могла да уништи целу галаксију. Брус Вејн ће морати да претражи цео свет како би нашао људе довољно снажне да се боре против оваквог противника.

The books of knjige – случајеви правде публика ће видети у данас од 18 сати. Режисер је Зоран Марковић, а глуме Веселин Гајовић, Горан Вујовић, Небојша Глоговац, Зоран Кесић и Никола Пејаковић. У фокусу филма су два неспособна детектива који покушавају да реше случај двоструког убиства. Наивни детективи верују да лако могу да реше случај, а криминална мрежа у коју су се уплели вуче их у пропаст.

У истом термину публика ће сутра моћи да види Тор: Рагнарок. То је научнофантастични, суперхеројски филм заснован на Марвеловом стрипу о суперхероју Тору и наставак је филма из 2013. године ”Тор: Мрачни свет”. Режисер је Таика Ваитити, а глуме  Том Хилдстон, Кејт Бланчет, Џеф Голдблум и Ентони Хопкинс.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )