НА ”ЗЛАТНОМ ГОНГУ” У СКОПЉУ – После сјајне борбе Панић сребрни

НА ”ЗЛАТНОМ ГОНГУ” У СКОПЉУ – После сјајне борбе Панић сребрни

Млади боксер лозничких Вукова са Дрине, репрезентативац Србије Стефан Панић освојио је данас на изузетно јаком међународном турниру ”Златни гонг” у Скопљу, Македонија, сребрну медаљу изгубивши у финалу од Арменда Незираја, албанског боксера. Панић је претходно, у јучерашњем полуфиналу убедљиво потукао Бугарина Александра Атанасова. Борба са Незирајем била је неизвесна до краја, изузетно јаког темпа и не би било незаслужено и да је лозничком борцу судија на крају подигао руку.

– И финална и полуфинална борба биле су јаког темпа и са изузетно добрим противницима. Финале је било изједначено и не би се нико бунио ни да сам ја победио. Противницима честитам на борбености и срчаности – рекао је Панић за ЛН по завршетку финалне борбе.

Млади борац завршио је први део припрема са репрезентацијом Србије у Македонији, а сутра се са националним тимом сели на Златибор где ће се припремати до 22. новембра када одлази у Београд на ”Златну рукавицу”, још један веома јак међународни турнир.

– Припреме са репрезентацијом много ми значе, а учешће на овако јаким међународним турнирима добро ми дође да одмерим свој квалитете. Пре одласка у Македонију рекао сам да бих у тако јакој конкуренцији био задовољан медаљом и то се у Скопљу остварило. Верујем да ћу бити спреман и за мечеве који ме очекују у Београду – каже Стефан.

 Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )