БОКС: ОД СУТРА, УОЧИ ВЕЛИКИХ ТУРНИРА – Панић на припремама репрезентације

БОКС: ОД СУТРА, УОЧИ ВЕЛИКИХ ТУРНИРА – Панић на припремама репрезентације

Резултати младог боксера лозничких Вукова са Дрине Стефана Панића нису прошли незапажено и стигло је заслужено признање – сутра ће са репрезентацијом Србије кренути на припреме у Македонију. У Скопљу ће се наши боксери спремати до 12. новембра и великог међународног турнира ”Златни гонг” на којем ће добити прилику да одмере снаге са врхунским борцима. Одмах по завршетку овог турнира момци ће се преселити на Златибор где ће наставити припреме све до 22. када одлазе у Београд на ”Златну рукавицу”.

– Први пут идем на припреме са репрезентацијом и много сам срећан због тога. Верујем да ће нас селектор Томислав Антељ добро спремити за ова два јака турнира и очекујем добре борбе, нарочито у мојој категорији до 75 килограма. Солидно сам спреман и сада, али ће ми припреме са репрезентацијом добро доћи пошто ће на турнирима учествовати врхунски боксери. У таквој конкуренцији и на тако јаким турнирима бићу задовољан ако успем да освојим медаљу – каже Панић.

После недавног признања на турниру ”Љуба Врапче” у Руми, Панићу је и прошлог викенда у Регионалној лиги Војводине припао пехар намењен најбољем сениору после победе над Словенцем Марком Магловецом. У мечу јаког темпа Словенац је пружио силан отпор, али није могао да савлада лозничког боксера.

 Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )