БОКС: НА ТУРНИРУ ”ЉУБА ВРАПЧЕ” У РУМИ – Панић најбољи сениор

БОКС: НА ТУРНИРУ ”ЉУБА ВРАПЧЕ” У РУМИ – Панић најбољи сениор

Лознички боксер Стефан Панић, члан БК Вукови са Дрине, проглашен је најбољим сениором на међународној ревији ”Љуба Врапче”, одржаној јуче у Руми. Он је у жестоком мечу средње категорије до 75 килограма савладао словеначког боксера Јана Секолу добивши све три рунде.

– Било је ватрено у рингу, Јан је изванредан боксер и заслужује све честитке, али је овога пута победа припала мени. Припремао сам се два месеца, скинуо шест килограма, тренирао два пута дневно и вредело је, ово је моја најбоља борба до сада – каже Панић додајући да му је много помогао тренер Миодраг Дамњановић.

Панић је решио да се опроба и у професионалној конкуренцији, али ће на то морати да сачека следећи месец јер је одложена ревија у Бечу на којој је ове седмице требало да се бори. Млади боксер добио је позив да са репрезентацијом оде на припреме у Македонију где ће учествовати и на јаком међународном турниру “Златни гонг” након чега ће припреме бити настављене на Златибору уочи јубиларног 60. турнира “Златна рукавица” у Београду крајем новембра.

 Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )