ГОДИНУ ДАНА ОД ТРАГЕДИЈЕ – Тужилаштво још чека допуну налаза

ГОДИНУ ДАНА ОД ТРАГЕДИЈЕ – Тужилаштво још чека допуну налаза

Случај смрти осмогодишњег Раденка Никодиновића из Козјака од јуна стоји у месту пошто Основном јавном тужилаштву у Лозници још увек није достављена допуна добијеног налаза стручног вештачења Судског медицинског одбора новосадског Медицинског факултета.

То је потврдио в.ф јавног тужиоца Зоран Несторовић, који каже да је налаз  стручног вештачења лозничко ОЈТ добило крајем маја, али је одбрана  осумњиченог ортопеда др Добривоја Бојанића затражила допуну.

 – Примљени поднесак одбране Тужилаштво је крајем јуна проследило  новосадском факултету како би се вештаци изјаснили о примедби браниоца  осумњиченог. Одговорили су брзо да у току лета због презаузетости особља то не могу урадити него ће када прође сезона годишњих одмора. Затражићемо обавештење у којој је то фази и видети може ли се то убрзати  – објашњава Несторовић.

 

Смрти дечака из Козјака узнемирила је јавност пре скоро годину дана. Раденко је приликом пада 2. октобра прошле године поломио руку, збринут је најпре у лозничкој Општој болници, а онда упућен у Београд где је шест дана касније преминуо од сепсе.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )