Председник Вучић – У СРБИЈИ НЕМА БУДУЋНОСТИ ЗА СИЛЕЏИЈЕ

Председник Вучић – У СРБИЈИ НЕМА БУДУЋНОСТИ ЗА СИЛЕЏИЈЕ

Поводом напада две новинарке ТВ Пинк и њиховог повређивања на протесту који су организовале Двери председник Србије Александар Вучић рекао је да силеџијско понашање не може да прође, као и да силеџије и батинаши не могу и неће бити будућност Србије. Догодила се, каже, ужасно тешка ствар, али га је као човека и оца, још више згрозио покушај неких да оно што се догодило негирају, траже оправдање и налазе неке извињавајуће разлоге и додао да је синоћ у болници посетио повређене новинарке.

– Видео сам и њихове породице и ми им се извињавамо јер је држава негде све либерализовала и пустила да људи организују скуп, рачунала на свест организатора, да неће наметати своје мишљење, да неће никога тући, малтретирати и физички се обрачунавати. Не заборавите да смо три месеца трпели готово увек противзаконито одржавање протеста у Београду, све смо толерисали јер све је то одраз демократије. Али оно што не може, то је силеџијско понашање. Силеџије и они који би да малтретирају и туку жене не могу и неће бити будућност. Од надлежних органа очекујем да они који су тукли буду кажњени и одговорни, а ми ћемо тражити  пооштравање  казни за силеџије, а посебно за оне који мисле да могу да туку и убијају женепоручио је председник Србије из Лознице.

Приликом протестног скупа Двери нападнуте су новинарке Пинка, Гордана Узелац добила је потрес мозга, а Мара Драговић има напрснуће ребра.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )