Бокс – Регионална лига: наставак сезоне – ЛОЗНИЦА ПУТУЈЕ У ЗАГРЕБ

Бокс – Регионална лига: наставак сезоне – ЛОЗНИЦА ПУТУЈЕ У ЗАГРЕБ

Мечевима седмог кола овог викенда биће настављено превенство Регионалне лиге у боксу.  Лозница путује у Загреб где ће се састати са екипом Сесвета, најозбиљнијим кандидатом за титулу. Од титуле не одустају ни Лозничани и најављују победу у Загребу, мада би, како каже Александар Рисимић, председник клуба, и бодом били задовољни.

– Бод против изузетно јаког противника могао би нам донети титулу. Наравно, покушаћемо да изненадимо домаћина и освојимо цео плен. На пут крећемо у измењеном, али веома јаком саставу. Александру Дреноваку, репрезентативцу Србије, захвалили смо се на сарадњи, а тим смо појачали са тројицом бугарских репрезентативаца. За састав који ће се борити са Сесветама конкуришу Суљић, Иванов, Јанковић, Димитров, Стошић, Пахла, Чамов, Костић, Вељковић, Бепо Филипи и Владан Бабић. Надам се најбољем – оптимиста је Рисимић.

Меч у Загребу на програму је у недељу, а почеће у 18 часова.

У осталим сусретима састаће се: Радник – Славија и Спартак – Лазаревац Металац. Слободна је екипа Пинк Пантера.

В. Ст.

Више клубова догодине

Прошле седмице у Загребу је одржана Конференција Регионалне лиге на којој је за заменика председника изабран Александар Рисимић, председник БК Лозница.

 

– Лига би догодине требало да буде јача за још најмање два клуба – по један из Словеније и Црне Горе, мада има најава да би се у такмичење могла укључити по још једна екипа из Србије, Хрватске и БиХ. На овом састанку договорили смо се да организујемо пријатељски меч репрезентације Регионалне лиге и једне од селекција Италије, највероватније њихове А  репрезентације. Договорен је и наставак сарадње са телевизијом “Арена” која ће преносити најзанимљивије мечеве у сваком колу – каже Владан Даниловић, члан Управног одбора БК Лозница.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )