Крупањ – УРЕЂУЈУ СЕОСКЕ ПУТЕВЕ

Крупањ – УРЕЂУЈУ СЕОСКЕ ПУТЕВЕ

Уз подршку Министарства пољопривреде, водопривреде и шумарства Општина Крупањ ће ове јесени поправити 14 километара некатегорисаних путева на једанаест путних праваца. Вредност инвестиције је 9,4 милиона динара, министарство ће обезбедити 2.8 милиона, а општина Крупањ преостали износ.

– Ово је врло значајна инвестиција за нашу општину. Крупањ је пољопривредни крај и уређење ових путева много ће значити пољопривредницима. Омогућиће им да лакше дођу до својих њива, а истовремено и да сачувају квалитет пољопривредних производа током транспорта. Планирали смо и асфалтирање око 12 километара локалних путева уз учешће грађана. реч је о путевима у Костајнику, Равнаји, Црквинама, Дворској, као и путном правцу Ликодра – Бела Црква. Новац смо обезбедили у буџету општине, а радови би требало да буду завршени до краја године – каже Ненад Радић, заменик председника Општине Крупањ.

Ових дана треба да почне и изградња регионалног  пута Шљивова – Грчани у дужини од три километра. Радове ће финансирати  и изводити ЈП “Путеви Србије”.

 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )