ФК Подриње, Лозничко поље – ЈОВАНОВИЋ У ЧУКАРИЧКОМ

ФК Подриње, Лозничко поље – ЈОВАНОВИЋ У ЧУКАРИЧКОМ

Тринаестогодишњи Милош Јовановић који је протекле четири године играо у млађим селекцијама Подриња из Лозничког Поља каријеру ће наставити у суперлигашу Чукаричком из Београда.

– Ово је почетак, надам се, успешне сарадње наша два клуба и надам се да ће у наредним годинама наши талентовани дечаци добити прилику да заиграју у дресу Београђана.  Част ми је што сам сарађивао са оваквим играчем, али и са његовом породицом. Ово је уједно и потврда да се у нашем клубу добро ради са млађим категоријама. Имамо много талентованих фудбалера, а неколико њих, иако имају само шеснаест година, већ су добили прилику да заиграју за сениорски тим – каже Драган Стефановић, тренер млађих категорија у ФК Подриње.

Јовановић је у Подриње стигао из Доњег Добрића, и, како каже, провео је четири предивне године у овом клубу.

– Носим лепе успомене из Лозничког Поља. Презадовољан сам сарадњом са тренером Стефановићем, али и са саиграчима. Надам се да ћу се у Чукаричком добро снаћи и да ћу једног дана заиграти у неком још већем клубу – каже Милош.

Пре почетка утакмице између Подриња и Синђелића из Липнице чланови управе клуба уручилису Јовановићу урамљени дрес са бројем 15 и пехар у знак захвалности за оно што је пружио играјући за клуб из Лозничког Поља уз жељу да има дугу и успешну каријеру и да његовим путем крену и други талентовани фудбалери из овог места.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )