Пионирска Колубарско-мачванска лига – ОСЕЧИНА ПРВИ РИВАЛ ЗЕЛЕНО-БЕЛИХ

Пионирска Колубарско-мачванска лига – ОСЕЧИНА ПРВИ РИВАЛ ЗЕЛЕНО-БЕЛИХ

Нова сезона у Пионирској колубарско-мачванској лиги почиње овог викенда, Лозница ће у пр-вом колу дочекати Осечину, а Дрина из Љубовије гостује Мачви у Шапцу. Љубовијани немају дилему, Мачва је увек добар противник па ће морати добро да се потруде да остваре повољан резултат, а зелено-бели су и прошлу сезону отворили са истим ривалом и победом од 4:1. То, међутим, ништа не значи, дошло је до смене генерација па ће оба противника тек видети с ким имају посла.

– Добро би нам дошла још једна недеља припрема, али шта је ту је, зелено-бели дрес нас обаве-зује да дамо све од себе на терену и урадимо колико можемо. Изгубили смо у припремној утакмици са Јадром из Горњег Добрића са 5:4, али то нас није обесхрабрило. Кроз припреме смо прошли некомплетни, неки играчи се тек враћају са одмора па ће нам се прикључити, а стигла су нам и три појачања Церовац из Раднички Стобекса, Николић из козјачког Борца и Васић из Синђелића. То би требало да нам ојача везни ред и значајно допринесе игри – каже Раденко Томић, тренер пионира Лознице, који су у среду изгубили од малозворничког Јединства са 2:0.

Дрина је припреме почела пре двадесетак дана, али је екипа некомплетна прошла кроз њих. Неки дечаци су на мору, тек треба да се врате, други имају обавезе у домаћинствима па тренер Дејан Ненадовић каже да се не могу гајити превисоке амбиције. Први противник је незгодан, али фудбал је занимљив и зато што с времена на време аутсајдери изненаде фаворите.

Лозница ће играти у Липници у недељу од 12.                       

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )