У Бањи Ковиљачи и Тршићу – ’’ШЕТЊА’’ НА КВАДРИЦИКЛУ

У Бањи Ковиљачи и Тршићу – ’’ШЕТЊА’’ НА КВАДРИЦИКЛУ

Од данас и током викенда посетиоци Бање Ковиљаче и Тршића захваљујући Туристичкој организацији Града Лознице могу уживати у пробној, бесплатној петнаестоминутој вожњи квадрицикла, односно породичног бицикла за две и више особа. Три се налазе у бањском парку, а два у Тршићу.

– За ову туристичку сезону припремили смо низ атракција, а једна од њих управо је стигла у парк Бање Ковиљаче и у Тршић. То су породична бицикла, или квадрицикла која су се у Србији до сада могла видети на београдском и новосадском кеју, Палићу, а од данас и у нашем граду. За ову, као и све бројне претходне иновације, наишли смо на велико разумевање руководства града које је из градског буџета омогућило куповину квадрицикала за 300 хиљада динара – рекла је директорка ТОГЛ Снежана Перић.

Од понедељка ће получасовна вожња стајати 200 динара, а ’’возачи’’ ће добити упутства куда се могу кретати. У зависности од интересовања, Перићева каже да би наредне туристичке сезоне посетиоцима могло бити на располагању и више квадрицикала.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )