Туристичко-спортска организација Крупња – РАЂЕВИНА НА ДВА ДИСКА

Туристичко-спортска организација Крупња – РАЂЕВИНА НА ДВА ДИСКА

Лепоте Рађевине све се чешће откривају туристима, а Крупањци се све више труде да привуку посетиоце и оставе тако добар утисак да гости пожеле да се врате. Недавно је крај путева постављена добра туристичка сигнализација, направљене су туристичке мапе, апликације за мобилни телефон, а најновији промотивни материјал чине два лепо упакована диска. На једном се налази 630 фотографија Крупња, а на другом десетоминутни спот са снимцима и фотографијама Крупња и околине са земље и из ваздуха у производњи Филмске продукције “Три де”.

– Овако нешто немају ни много већи градови. Представили смо све туристичке потенцијале, направили круг од Рађевог камена и музејског комплекса у Белој Цркви, преко Доброг потока, пећине Ковачевића, нетакнуте природе Шарене букве и других лепота и знаменитости, до музејског комплекса Столице, Мачковог камена и Соко-града. Изузетно занимљиви спот завршава се троипоминутним снимком самог Крупња из ваздуха. Оба диска упакована су заједно, а са објављивањем нисмо журили, сачекали смо да Скупштина општине усвоји одлуку о преображењу туристичке у Туристичко-спортску организацију тако да се на корицама, али и на снимку налази нови лого – каже Александар Петровић, директор Туристичко-спортске организације Крупња.

У недељу су на платоу испред Библиотеке “Политика” јавно снимане ТВ емисија “Балканорама” и радио емисија “Туристичка призма”, а  одржано је и такмичење туристичких новинара у кувању гулаша. Искоришћена је прилика да се представи туриистичка понуда Крупња и промовише манифестација “Плодови Рађевине” која ће на јесен, очекује се на основу досадашњих искустава, окупити бројне учеснике и посетиоце. Представници ТСОК дали су изјаве многим медијима, а  представљени су и пројекти у развоју туризма као и нови пропагандни спот који се сада може погледати и на Јутјубу на каналу ТСОК.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )