На базенима – НИКАД БОЉА ЈУНСКА ПОСЕТА

На базенима – НИКАД БОЉА ЈУНСКА ПОСЕТА

Тропске врућине напуниле су лозничко отворено купалиште на Лагатору где се бележи неочекивано добра посета и најбољи старт у досадашњих десет сезона. Према речима Жељка Марјановића, директора УФК “Лагатор”, од почетка сезоне 16. јуна до средине ове седмице продато је више од шест хиљада улазница,  што је изнад свих очекивања.

– Пошто метеоролози најављују још више температуре, у четвртак и петак и до 40 степени, очекујемо да до краја месеца буде осам, можда и девет хиљада продатих улазница. Ово је најбоља јунска посета од отварања базена и  убедљиво најјачи почетак сезоне. Просечно продамо око 800 улазница дневно, а у недељу смо имали 1.300 купача. Завод за јавно здравље из Шапца два пута седмично проверава воду у базенима  и она је изузетно квалитетна. Ако овако остане и у јулу и августу, можда и надмашимо рекордну посету од око 44 хиљаде купача, колико их је било пре пет година – каже он.

Бесплатна обука непливача почиње сутра, или ако стигне најављено освежење, првог лепог дана после викенда, а интересовање је велико. У првом и другом делу јула попуњене су укупно четири групе са око 90 полазника, а још увек има оних који желе да пропливају, али су капацитети попуњени.

Дневна улазница, као и прошле године, за све кошта 180 динара, улаз за децу до седам година је бесплатан, сезонске улазнице за студенте и ученике су три, а одрасле четири хиљаде динара, кажу у УФК “Лагатор”.

 

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )