Дар општине Мали Зворник – НОВО ВОЗИЛО ЗА ПОЛИЦИЈУ

Дар општине Мали Зворник – НОВО ВОЗИЛО ЗА ПОЛИЦИЈУ

Општина Мали Зворник поклонила је малозворничкој полицијској станици ново возило „шкода рапид“, а уручење кључева организовано је данас испред зграде локалне самоуправе.

Зоран Јевтић, председник општине, уручио је кључеве Зорана Јевђенићу, начелнику Полицијске управе у Шапцу и поручио да ће добра сарадња са припадницима МУП-а бити настављена и у наредном периоду.

– Возило је купљено новцем прикупљеним од наплате новчаних казни. За ову намену издвојили смо нешто више од милион и по динара, а у наредном периоду наставићемо да улажемо у безбедност својих суграђана – поручио је Јевтић.

Он је најавио да ће ускоро бити организовано представљање пројекта за постављање видео-надзора којим је за сада покривена само главна улица. На возилу се захвалио начелник ПУ Шабац, Зоран Јевђенић истичући да је аутомобил једно од најбитнијих средстава за рад полиције.

 – Улагати у безбедност је од највећег значаја за све грађане. У наредном периоду биће надограђен постојећи видео надзор и софтвер који регулише аутоматску контролу саобраћаја  Закон прописује да локална самоуправа кроз широк спектар активности може улагати у безбедност грађана и да од новца који се прикупља од наплаћених новчаних казни у ту сврху треба да издваја 30 процената – рекао је Јевђенић.

 

С.П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )