ОШ „Анта Богићевић“ – ГЕНЕРАЦИЈА ОСМАКА ЗА ПАМЋЕЊЕ

ОШ „Анта Богићевић“ – ГЕНЕРАЦИЈА ОСМАКА ЗА ПАМЋЕЊЕ

ОШ „Анта Богићевић“ у Лозници ове године на републичким такмичењима представљало је двадесет двоје  ученика а на Републичкој смотри талената двадесеторо. Освојено је укупно двадесет награда, више него икада!

– Ово је најуспешнија генерација до сада, оволико вредне деце на једном месту тешко да ће се скоро поновити. Жао нам је што се са њима растајемо – овим речима Весна Панић, директорка ОШ „Анта Богићевић“ у Лозници  покушала је да искаже своје дивљење према овогодишњој генерацији матураната, али и појединим ученицима нижих разреда. Истиче, да су се ученици  трудили и вредно радили током целе године па и добри резултати на такмичењима нису изостали, те да ће школа одлуком Савета родитеља највредније и најуспешније наградити. 

– Они се од трећег разреда такмиче на различитим нивоима и покушавају да се пронађу у областима или у наставним предметима који ће можда касније утицати и на избор и њихова занимања. Предметни наставници, а пре њих учитељи,  трудили  су се исто колико и ученици, тако да смо лане од свих лозничких основних школа имали највише награда а ове године још више – каже Панићева.

В. Мићић

 

Опширније у штампаном издању или на www.novinarnica.net 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )