Градско веће – УТВРЂЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ДИРЕКТОРЕ

Градско веће – УТВРЂЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ДИРЕКТОРЕ

 

Комисија за спровођење конкурса за избор директора јавних предузећа доставила је Градском већу ранг-листе кандидата, а биће именовани на наредној седници Скупштине града.

Подсећамо да је јавни конкурс за избор директора ЈП “Наш дом” и ЈКП “Паркинг-сервис” расписан у марту, а за избор директора ЈП “Лозница развој” у априлу. Комисија није имала великог посла око избора директора “Нашег дома” и “Лозница развоја” пошто су се јавили само садашњи вршиоци дужности па им је преостало само да констатују да оба кандидата испуњавају услове – за директора “Нашег дома”, Јанко Алексић, мастер аналитичар заштите животне средине, а за директора “Лозница развоја”, Никола Драгићевић, дипл. економиста.

Једино су за избор директора “Паркинг-сервиса” конкурисала два кандидата и то бивши и актуелни први човек куће – Миленко Богдановић, дипл. инж. саобраћаја, који је и оснивач тог предузећа, и Миодраг Васиљевић, дипл. инж. технологије, који је именован за в. д. пошто је Богдановић поднео оставку.

Богдановић је у међувремену тужио бивше предузеће због отказа.

После разговора са кандидатима и њиховог бодовања, комисија је боље рангирала Васиљевића и он ће одборницима бити предложен за директора.

 

З. В.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )