Стигао одговор на ургенцију – ИЗВЕШТАЈ ВЕШТАКА ДО  КРАЈА МАЈА

Стигао одговор на ургенцију – ИЗВЕШТАЈ ВЕШТАКА ДО КРАЈА МАЈА

Основно јавно тужилаштво у Лозници добило је данас (15. маја) допис из Медицинског факултета у Новом Саду у коме је објашњење зашто вештачење о случају преминулог осмогодишњег дечака Раденка Никодиновића из Козјака још увек није завршено.

Како је потврдио в.ф. јавног тужиоца Зоран Несторовић, у допису је наведено да су ”сложеност предмета и велика заузетост лекара” доста утицали на досадашње кашњење у раду, али и то да ће посао бити завршен до краја маја јер је неопходно ангажовати још неке стручњаке како би све било одрађено на најбољи начин.

– У допису Судско-медицинског одбора употребљена је реч „планирано“, што значи да они планирају све да обаве у току наредних дана, када са сви скупе. Треба да ангажују још неке струке да би то било урађено како треба. Навели су да то треба да буде за који дан, ако се код њих нешто не искомпликује – рекао је Несторовић.

Допис је стигао десетак дана пошто је Основно јавно тужилаштво у Лозници упутило ургенцију јер вештачење није завршено ни после три месеца од упућивања захтева. Чим резултати стигну, моћи ће даље да се поступа у овом случају, а Несторовић додаје да је битно да је ургенција дала резултате.

 

С.П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )