Фудбал: Колубарско-мачванска лига – ОМЛАДИНЦИ ЛОЗНИЦЕ ОСВОЈИЛИ ТИТУЛУ (ВИДЕО)

Фудбал: Колубарско-мачванска лига – ОМЛАДИНЦИ ЛОЗНИЦЕ ОСВОЈИЛИ ТИТУЛУ (ВИДЕО)

Четири кола пре краја првенства омладинска селекција ФК Лозница (играчи рођени 1998. и 1999. године) освојила је титулу у Колубарско-мачванској лиги и кроз бараж ће покушати да оствари велики успех и пласира се у највиши такмичарски ранг. Данашња победа од 1:0 над упским Јединством голом Ивана Миловановића осигурала је освајање првог места па ће наредне три утакмице (у једном су колу момци слободни) послужити као припремне за предстојећа искушења.

Дуел са Убљанима на Градском стадиону игран је под великим притиском, момци су желели да осигурају прво место на време, било је много нервозе, али и умора јер су се првотимци синоћ касно вратили из Прибоја. Првих 45 минута протекло је без правог ударца на гол, у другом се игра незнатно поправила да би тек у последњих петнаестак минута утакмице зелено-бели почели да подсећају на себе. У бледом издању Лозничана, али и ништа бољих гостију, борбеношћу, упорношћу и жељом издвојио се играч домаћих Стефан Аврамовић.

– Сада нам предстоји најважнији део, припрема за бараж. Морамо да подигнемо форму бар за 30, 40 одсто. Надам се да ћемо у наредне четири недеље успети да се припремимо и да ћемо у баражу, сигуран сам, жељом, вољом, борбеношћу и квалитетом успети да изборимо улазак у Омладинску лигу Србије – каже тренер шампионске екипе Бранко Аћимовић.

Баражне утакмице за попуну Омладинске лиге играју се почетком јуна.

 Н. Т.

Опширније у петак у штампаном издању.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )