Хард ендуро ”Гучево челенџер 2017” – ГУЧЕВО ЗА МНОГЕ ПРЕВЕЛИК ИЗАЗОВ (ВИДЕО)

Хард ендуро ”Гучево челенџер 2017” – ГУЧЕВО ЗА МНОГЕ ПРЕВЕЛИК ИЗАЗОВ (ВИДЕО)

Трка шумским стазама Гучева, преко потока и кроз њих, низ падине по расквашеном тлу, кроз блато, била је велико искушење, испоставило се, за многе и превелик изазов. ”Гучево челенџер 2017”, у организацији лозничког Мото-клуба Хард ендуро, окупио је сјајне мотористе, а на јучерашњој трци најбољи међу учесницима у ”А” категорији, био је Недељко Матовић из Словеније који је издржао све препреке и на циљ стигао за три сата и 21 минут.  Свега два минута недостајала су Душану Благојевићу, Србија, да престигне победника, а треће место заузео је Ален Клицо, БиХ, који је трку дужу од 60 километара завршио за 4 сата и 48 минута. У овој категорији било је 26 учесника, један није стартовао, а 14 их није завршило трку, Гучево им се није дало.

”Б” категорија окупила је више учесника, њих 77, два нису стратовала, шест их је дисквалификовано, а трку је завршило 27 моториста. Ова категорија возила је нешто другачијом и лакшом стазом, али довољно тешком да 42 учесника не заврше трку. Најбољи је био Дејан Хиберник који је на циљ стигао за три сата и три минута, друго и треће место заузели су Бруно Јовановић (3.22) и Ервин Маргит (3.26), сви из Србије.

Ову спектакуларну манифестацију подржали су Град Лозница и Туристичка организација града Лознице, а Лозничке новости биле су медијски покровитељ.

Н. Т.

 Опширније у петак у штампаном издању Лозничких новости.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )