У Бањи Ковиљачи – ПОЧЕО САЈАМ ЦВЕЋА

У Бањи Ковиљачи – ПОЧЕО САЈАМ ЦВЕЋА

Педесет излагача из Лознице, Шапца, Ваљева и Сремске Митровице учествује на првом Сајму цвећа који у Бањи Ковиљачи приређује Туристичка организација града Лознице. Било је планирано да сајам почне у суботу, али је изузетно лоше време учинило своје па је отварање ове нове манифестације одложено за недељу.

– Имали смо среће са временом у недељу на задовољство великог броја туриста у Бањи Ковиљачи. Иако овде сајам није почео када је било планирано, ми смо у суботу у Брадићу подржали манифестацију ”Под Иверком село што је” тамошњег Културно-уметничког друштва ”Свети Сава”, а учесници тог фестивала, четири друштва из Немачке и једно из Бањалуке, наступили су на Сајму цвећа и побрали симпатије публике. Изузетно смо задовољни одзивом посетилаца и излагача – каже Снежана Перић, директорица ТОГЛ.

Перићева подсећа и да ће данас, на Дан рада, код Манастира Троноша у два сата поподне бити приређен програм за првомајски уранак. Организатор је КУД ”Троноша” из Корените, уз подршку Туристичке организације.

 

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )