Окружно такмичење из историје – ЛЕШНИЦА БИЛА ДОМАЋИН

У недељу је у ОШ “Петар Тасић”у Лешници одржано Окружно такмичење из историје за ученике од V до VIII разреда. Међу ученицима петог разреда нико није освојио прво место, на другом месту је ученица из Шапца док треће место дели једанаесторо ђака међу којима су: Милица Јовичић, Мила Симеуновић и Јелена Стијеповић, све три из ОШ ”Кадињача” у Лозници, Иван Ђорђевић из ОШ “Краљ Александар Први Карађорђевић” у Јадранској Лешници, Стефан Тадић из школе домаћина и Стефан Лазаревић из ОШ “Јован Цвијић” у Лозници

Међу ђацима шестог разреда прво место деле два ученика од којих је један Vук Липовац из ОШ “Бранко Радичевић” у Малом Зворнику. Друго место деле три ученика међу којима су и Томислав Станић из “Цвијићеве”. и Ана Ђукановић ОШ “Петар Vраголић”, Љубовија. Треће место деле четири ученика од којих је троје из лозничких школа и то: Урош Крсмановић и Ана Ђурђевић, ОШ “14. октобар”, Драгинац, и Јована Станић ОШ “Степа Степановић” из Текериша. Од седмака и осмака нико није освојио прво место. Међу седмацима друго место освојила је Мина Радовић из ОШ “Јован Цвјић”, треће место дели шест ученика међу којима и Милица Горданић, ОШ “Петар Тасић”, Филип Филиповић, ОШ “ 14. Октобар”, Ђорђе Станчић из лозничке ОШ “Анта Богићевић” и Милица Арнаутовић, “Краљ Александар Први Карађорђевић”.

Међу осмацима друго место деле два ученика из Шапца док је треће место поделило њих седморо међу којима је и Немања Павловић из ОШ “Стеван Филиповић” у Радаљу.

 

V. М.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )