Рукомет (мушкарци) – Прва лига “Центар” – РАЗБИЛИ СЛОГУ

Рукомет (мушкарци) – Прва лига “Центар” – РАЗБИЛИ СЛОГУ

Одлична партија лозничких рукометаша. У судару са веома добром екипом Слоге која се бори за највиши пласман Лозничани су показали да могу равноправно да се носе и са најјачим екипама. Победили су госте са 26:20, а да су били мало прецизнији победа је могла бити и убедљивија.

– Прво полувреме одиграли смо нешто лошије. Направили смо више техничких грешака и промашили неколико зицера. И голман гостију био је одличан тако да нисмо реализовали оно што смо се у свлачионици договорили. У наставку смо заиграли много боље. До изражаја је дошла наша брза игра и на крају смо стигли до заслужене победе. После празника путујемо у Обреновац где ћемо се састати са екипом Радничког. Сусрет ће бити одигран 22. или 23. априла, а ми се надамо још једној доброј игри и новој победи – оптимиста је Владимир Војводић, тренер лозничких рукометаша.

Остали резултати 15. кола: Партизан 2 – Раднички 31:25, Вождовац – ПКБ 22:22, Студентски град – Мачва 21:27, Јединство – Рекреативо 19:22 и Нови Београд – Металац 37:28.

Рекреативо на првом месту има 26 бодова, други је Нови Београд са 22, трећа Мачва има 21, колико и четврта Слога, пети је ПКБ са 20, а шеста Лозница са 17 бодова.  Седми Вождовац и осми Студентски град имају по 12 бодова, девети је Металац са 10, десети Раднички има 9, једанаести је Партизан 2 са 8, а на последњем месту је Јединство са 2 бода.

 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )