ГО СНС – ПОЗВАЛИ  ГРАЂАНЕ ДА ГЛАСАЈУ ЗА ВУЧИЋА

ГО СНС – ПОЗВАЛИ  ГРАЂАНЕ ДА ГЛАСАЈУ ЗА ВУЧИЋА

 

На данашњој (30. март) конференцији ГО СНС у Лозници Видоје Петровић, председник Градског одбора, заједно са коалиционим партнерима, позвао је грађане Лознице да у недељу 2. априла на изборима за председника Србије заокруже број шест и гласају за заједничког кандидата Александра Вучића.

-На једној страни имамо десет председничких кандидата чија је политика већ виђена, а са друге стране је кандидат Александар Вучић који нас сигурним путем води у бољу будућност. Избори су важни зато што смо коначно почели да побеђујемо у миру тако што се изграђују километри нових путева и коридора, што се после неколико деценија граде нове и обнављају већ постојеће болнице, домови здравља, школе. Србија данас има међународни углед, цењена је, а процес интеграција се одвија врло успешно. Подршка њему значи и још снажнију подршку за развој нашег града, расипање гласова кандидатима значило би лошу одлуку за Лозницу – нагласио је Петровић.

Према речима Слободана Унковића, повереника СПС за Лозницу, ова странка чврсто стоји на опредељењу да је кандидат Александар Вучић прави избор за Србију јер његов избор за председника значи будућу стабилност државе и њену развојну оријентацију.

– Насупрот нама стоје странке и појединци, авантуристи жељни славе и доказивања, то су људи који нам неће донети просперитет – рекао је он позивајући грађане да покажу јединство и да гласају за Александра Вучића јер, како је рекао, “гласајући за њега гласају и за СПС и председника Ивицу Дачића”.

 

В. М.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )