ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ВРЕДНО ТРЕНИРАЈУ, А НАРЕДНЕ СЕДМИЦЕ И ПРВИ МЕЧ – Прво са Мачвом

ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ВРЕДНО ТРЕНИРАЈУ, А НАРЕДНЕ СЕДМИЦЕ И ПРВИ МЕЧ – Прво са Мачвом

loznica prvi tim

После пет тренинга у хали “Лагатор”, фудбалери Лознице изашли су прошле недеље на отворени терен. Иако временске прилике не иду наруку фудбалерима, тренер Миле Милановић задовољан је оним што су урадили од почетка припрема.

– Хладно време и снег отежавају нам да спроведемо све оно што смо замислили, али иде некако. Фудбалери су дисциплиновани и што је најважније –  здрави су. Екипа је млада и предстоји нам много посла на пролеће. Званично још увек немамо појачања, али има много играча који су пристигли са жељом да остану у Лозници. На проби су и тренирају са осталим фудбалерима,  видећемо ко ће од њих остати. После прве две-три утакмице знаћемо на кога можемо да рачунамо. На њима је да се докажу – нећемо журити. Прелазни рок се завршава 17. фебруара тако да има довољно времена за евентуална појачања – каже Милановић.

Фудбалери Лознице прву контролну утакмицу одиграће 9. фебруара у етно-селу “Станишићи”, а противник ће им бити шабачка Мачва која је јесенас играла одлично у Првој лиги. Наредни меч на програму је 13. фебруара када ће се састати са екипом Звијезде. И ова утакмица биће одиграна у етно-селу “Станишићи”. Први пријатељски меч у Лозници одиграће 16. фебруара када ће одмерити снаге са екипом Цера из Јадранске Лешнице, јесењим прваком Мачванске окружне лиге.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )