ДВОСТРУКО УБИСТВО У ДОЊОЈ БОРИНИ – Ножем усмртио сина и супругу

ДВОСТРУКО УБИСТВО У ДОЊОЈ БОРИНИ – Ножем усмртио сина и супругу

KICA U BORINIjpg

Крвави пир у Доњој Борини догодио се прошле суботе око 15 сати када је Маринко Илић ножем насрнуо на супругу и сина. Њих двоје су на лицу места преминули а Маринко, осумњичен за двоструко убиство приведен је у полицију

Маринко Илић (60) из Доње Борине у суботу 28. јануара задао је смртоносне убоде ножем невенчаној супрузи Ружи Томашевић (62) и сину Драгиши Илићу (24), а њихове лешеве испред куће затекла је малозворничка полиција, коју су о незапамћеној трагедији у овом селу обавестиле комшије. Према незваничним информацијама, Маринко се после свађе, које су, како се прича,  иначе биле честе у њиховој кући, прво устремио на супругу Ружу, која је рањена покушала да побегне до првих комшија. У помоћ је притекао син Драгиша, који се у том тренутку налазио на спрату, у својој соби, али је и он постао жртва оца за којег у селу нико нема лепу реч. Ружа је успела да претрчи педесетак метара, али је искрварила, док је младић пао испред дворишта.

– Ово није први пут да Маринко прави белај, више пута је пријављиван због насиља и преке нарави, полиција је неколико пута интервенисала, али, очито, био је спреман и на овакав злочин – прича један од првих комшија.

С. Пајић

 

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )