ЗИМСКИ ТУРНИР ФК ЛОЗНИЦА  – Родитељи играју за децу

ЗИМСКИ ТУРНИР ФК ЛОЗНИЦА – Родитељи играју за децу

 

cb-zimski-turnir-roditeljaЗимски родитељски турнир ФК Лозница почео је средином месеца на терену “Ватрогас комерца”, а завршиће се после новогодишњих празника. Према речима Властимира Лукића, председника клуба, то је јединствено такмичење у Србији пошто су улоге обрнуте и родитељи су на терену, а деца навијају.

– Свако годиште има своју екипу, укупно их је осам, а учествују још и тимови управе клуба и тренера. Ово је први овакав турнир не само у нашем клубу, већ у Србији и показатељ је одличних односа између управе и родитеља наших малих фудбалера. Родитељи нам дају велику подршку и може се слободно рећи да су они изнели јесењу полусезону ових селекција – каже Властимир Лукић, председник ФК Лозница.

Секретар млађих селекција ФК Лозница Марко Ђуричић каже да су термини за одржавање турнира добијени на поклон од Бранка Василића, власника “Ватрогас комерца” ,и да се утакмице играју три пута седмично, а да се новац којим би они, иначе, били плаћени, прикупља и за њега ће бити купљени реквизити које ће на тренинзима користити деца.

Акције су тек почеле и на лето ће, обећавају у клубу, бити настављене са још већим учешћем родитеља и покровитеља.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )