КОШАРКА: МИЛИЦА СЕКУЛИЋ МЕЂУ НАЈПЕРСПЕКТИВИЈИМ У СРБИЈИ – Жели да брани боје Србије

КОШАРКА: МИЛИЦА СЕКУЛИЋ МЕЂУ НАЈПЕРСПЕКТИВИЈИМ У СРБИЈИ – Жели да брани боје Србије

 

k-k-milicaМилица Секулић, кошаркашица Лознице, има само 13 година, а већ је висока 195 центиметара и како кажу спортски стручњаци, још ће расти. Игра на позицији центра. Једна је од најперспективнијих кошаркашица у Србији, а ове и прошле године била је учесник кампа репрезентације Србије у Крагујевцу.

– Кошарку сам заволела од малих ногу. Тата је играо за екипу Лознице и уз њега сам редовно пратила утакмице. Активно сам почела да тренирам са осам година. Кошарка је леп, динамичан, веома занимљив спорт и омогућио ми је да пропутујем Србијому и упознам много нових пријатеља. У клубу је сјајна атмосфера и то нам помаже да постижемо добре резултате. Желим да се једног дана професионално бавим кошарком. Велика ми је жеља да обучем дрес репрезентације Србије и надам се да ћу је остварити – каже Милица.

Секулићева истиче да је нису, као друге девојчице, привлачиле луткице већ лопта. Уз кошарку веома добро игра и фудбал. Тренира сваког дана по два пута и каже да јој није тешко. Одличан је ђак седмог разреда ОШ “Кадињача” и истиче да успева да усклади школске и спортске обавезе. Иако жели да се професионално бави кошарком наглашава да је школа на првом месту. Нада се да ће једног дана заиграти на Олимпијским играма

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )