БОЖИЋНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ  – Финале седмог јануара

БОЖИЋНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ – Финале седмог јануара

Прве утакмице на лозничком “Божићном турниру” у малом фудбалу, који организује УФК “Лагатор”, одигране су у понедељак, пали су први голови и истакнуте кандидатуре за пласман у завршницу такмичења. У конкуренцији сениора за награду од 220 хиљада динара надмеће се 14 екипа, а код ветерана једанаест тимова за 40 хиљада динара. Другопласирана сениорска екипа биће награђена са 60 хиљада, а ветеранска са 20 одсто прикупљеног новца за учешће.cb-turnir

– На турниру учествује доста квалитетних екипа, неколико из Републике Српске, и изврсних играча тако да очекујемо низ одличних утакмица. По оцени фудбалских стручњака, наш турнир је најквалитетнији у окружењу па позивамо публику да дође у халу “Лагатор”. Набавили смо нове голове који имају највиши могући стандард ЕХ-749 и ИХФ цертификат и на којима се могу играти све међународне утакмице – каже Жељко Марјановић, директор УФК “Лагатор”.

Нови рукометни голови, вредности око 450 хиљада динара са порезима, друга су опрема по највишим стандардима коју поседује “Лагатор”, претходно су набављени кошеви, а у плану је набавка професионалног ринга чиме ће бити заокружена опрема коју спортски центар треба да има.

Групна фаза “Божићног турнира” завршава се у недељу, а финална утакмица биће одржана на божићно вече 7. јануара.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )