КОД ЛОЗНИЧКИХ СОЦИЈАЛИСТА – Избори 25. децембра

Ванредна изборна конференција заказана је за 25. децембар, од 11 сати, у сали Скупштине града, потврдио је председник Привременог руководства Социјалистичке партије Србије (СПС) у Лозници Драган Вучетић за ЛН. Изборна конференција била је првобитно предвиђена за 6. новембар, али је у договору са врхом партије померена за последњу недељу ове године.

– На изборној конференцији бираћемо председника Градског одбора, Градски одбор од 81 члана, Извршни одбор од 15 чланова као  и његове потпредседнике и секретара. Евидентирано је 13 кандидата за председника лозничког СПС, чија смо имена на захтев врха странке послали у Београд и видећемо ко ће добити њихову сагласност – каже Вучетић.

СПС у Лозници расписала је унутарпартијске изборе за руководство и Градски одбор пошто је првог фебруара ове године председник партије Ивица Дачић распустио дотадашње руководство социјалиста у Лозници, и Градски и Извршни одбор, и поставио Привремено руководство од 13 чланова. Од 23. септембра до 23. октобра одржане су предизборне активности у месним организацијама партије на терену и сада ће  бити одржани избори.

Иначе, социјалисти су коалициони партнер са СНС на територији Града Лознице, а од осам места у Мачванском округу, после избора су у власт ушли и у Богатићу.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )