У ПОНЕДЕЉАК ПОЧИЊЕ РАД  “ХЕДЕРА ВИТА ТЕРАПЕУТИК ЦЕНТАР” – Јединствено место у Србији

hedera-vita-terapeutik-centar-2-foto-a-stojanovic-obavezno1

“Хедера вита терапеутик центар”, који има терапеутски, естетски и релаксациони део, у понедељак отвара врата корисницима. Овај центар јединствен је у Србији по томе што ће се за третмане употребљавати “Хедера вита” приправци директно из производње. У наредном броју Лозничких новости читаоци ће пронаћи ваучер који ће им донети 50 одсто попуста на услуге “Хедера вита терапеутик центра”

Први корисници услуга “Хедера вита терапеутик центра” већ су били у прилици да се упознају са разноврсном понудом коју он нуди када је крајем прошле седмице најпознатији физиотерапеут са подручја некадашње Југославије Милан Раки Аранђеловић бесплатно прегледао Лозничане који су се жалили на повреде и болна стања. Овог понедељка “Терапеутик центар” почеће званично рад, а извесно је да ће бити јединствен у нашој земљи по томе што ће се за третмане употребљавати “Хедера вита” приправци директно из производње, дакле најсвежији могући. Олгица Самоиловић, власница “Хедера вите”, каже да “Терапеутик центар” има  три дела – терапеутски, естетски и релаксациони.

– Корисници наших производа навикли су на висок ниво квалитета, а тако ће бити и у “Терапеутик центру”. Следећи светске трендове, али и нашу познату окренутост природи, нагласак ћемо ставити управо на коришћење природних благодети у служби здравља и лепоте. У одређеним третманима биће употребљавана потребна апаратура, али само у оној мери у којој је то добро за корисника услуга, а акценат ће бити на ручној масажи. На природан начин биће примењивани и анти ејџ третмани (за подмлађивање), нећемо користити инвазивне  методе које делују у моменту, а потом стање коже буде још лошије, већ ћемо ићи корак по корак у борби против бора и старења и ка што бољем стању целог организма – каже Самоиловићева.

Третмани су намењени свим типовима коже и раде се “Хедера вита” серумима, чистим биљним, есенцијалним уљима, а маске за лице су разноврсне од млечних протеина, преко пантенол маске, витаминске, хијалуронске, ензимске па до оних са матичним ћелијама или кавијаром. Телу ће такође бити посвећена велика пажња и оно ће се “паковати” у  специфичне састојке попут какао бутера, кокосовог уља, шеа бутера, алги, лековитог блата, чоколаде, парафина… Све оно што није свакодневно јер се не ради често, а клијентима “Терапеутик центра” доступно је зато што се користи у прављењу “Хедера вита” производа.

У овом “Центру” раде се и хигијенско-медицински третмани руку и ногу којима се решавају проблеми попут оних са ураслим ноктима, гљивицама и бактеријама, а примењују се и пилинзи и маске које доприносе опоравку коже стопала и руку, што је веома битно.

– У време брзог начина живота и савремене технологије, чини се да смо остали осиромашени за природу и њена благотворна својства, а покушаји да се проблеми реше што брже доводе до губитка здравља. Ми у “Хедера вита терапеутик центру” настојимо да јединственим приступом, комбиновањем савремених научних сазнања и посвећеношћу корисницима наших услуга, уз доказано учинковите процедуре и стално усавршавање постанемо лидер у пружању услуга опоравка и естетике. Уз коришћење свежих састојака и приправака, посебан акценат стављамо на масажу чија је благотворност вишеструка јер позитивно утиче на нервни систем, кожу, кости и кардиоваскуларни систем. У модерном времену она је савршен приступ потпуној терапији тела, ума и духа – каже Самоиловићева.

Терапеустки програм “Центра” богат је и тешко би се могао набројати, али, између осталог, нуди терапеутску, релакс, шијацу и спортску масажу, па лимфну дренажу, мануелну манипулацију зглобних површина, кинези и вакуум терапију као и рехабилитацију након повреда и посттрауматских стања. У потребној мери користе се и апаратурне технике, а све се процедуре изводе уз консултације са лекаром специјалистом ортопедије и физијатрије.

“Хедера вита” навикла је купце својих производа на дарове, а овога пута сви који током децембра у “Хедериној” продавници остваре рачун од најмање хиљаду динара, добиће одређени попуст у “Терапеутском центру”.

Подршка

“Терапеутик центар” често ће посећивати стручњаци познати и признати у третирању повреда и болних стања. Физиотерапеут Раки Аранђеловић рекао је по завршетку бесплатних прегледа да је срећан због могућности да сарађује са “Хедериним” својеврсним центром за физикалну терапију.

– Дошао сам да помогнем колико могу и доћи ћу кад год буде било потребно. Могу рећи да је момак ког сам затекао у “Центру” школован и веома талентован за овај посао – казао је Аранђеловић после чијег су прегледа и масаже многи изашли расположени из “Терапеутик центра”.

Попуст читаоцима Лозничких новости

“Хедера вита терапеутик центар” обележиће почетак рада и једном изузетном повољношћу за читаоце Лозничких новости. Наиме, сви који са собом донесу ваучер, који ће бити објављен на страницама наредног броја ЛН, добиће чак 50 одсто попуста на услуге “Терапеутик центра”. Попусти се не могу сабирати, али куповина више примерака новина обезбеђује више ваучера, а тиме и више третмана.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )