СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – Пораз Лознице у Ужицу

СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – Пораз Лознице у Ужицу

loznica-prvi-tim

У последњем јесењм колу фудбалери Лознице доживели су пораз на гостовању у Ужицу. Јединство Путеви их је савладало са 2:0. Имали су гости неколико прилика за гол,  али, за разлику од домаћина, нису успели да их искористе. Лозничани су били најопаснији из прекида. Ненад Ђурић се после корнера два пута нашао у прилици да савлада голмана домаћих. На крају, када се све сабере, Лозница је успела да се нађе у горњем делу табеле што се може сматрати успехом.

– Против Ужичана смо слабо играли. Меч је игран од 11 часова што је више погодовало домаћину јер смо готово  из аутобуса изашли на терен. Превише лежерно смо ушли у утакмицу и то нам се осветило. Из нас је добра полусезона. Заузели смо шесто место и задовољан сам пласманом, као и играма на већини мечева. Мислим да смо у овом тренутку извукли максимум од ове екипе – каже Мила Милановић, тренер Лозничана.

Остали резултати 15. кола: Железничар – Смедерево 1:0, Мокра гора – Шапине 1:1, ФАП – Раднички 1923 1:1, Слога – Михајловац 2:1, Шумадија – Полет 3:1, Јошаница – Будућност-Крушик 0:1 и  Карађорђе – Златибор 1:1.

Раднички 1923 из Крагујевца освојио је јесењу титулу са 34 бода, друга је екипа Будућност-Крушика са 32, тређе Шапине имају 30, Слога је четврта са 25, Смедерево на петом месту има 23, шеста Лозница има 21, седма Мокра гора и осми Михајловац имају по 19 бодова. Девети Карађорђе, десети Полет и једанаести ФАП имају по 18 бодова, дванаеста је Јошаница са 17, тринаесто Јединство има 16, Златибор на четрнаестом и Железничар на петнаестом месту имају по 15, шеснаеста је Шумадија са 11 бодова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )