БОКС: НОВА ПОБЕДА ЛОЗНИЦЕ – “Растурили” Крагујевчане

БОКС: НОВА ПОБЕДА ЛОЗНИЦЕ – “Растурили” Крагујевчане

boks-toni-filipi

За екипу Лознице у екипном првенству Србије нема препрека. Већ су освојили титулу првака државе, а меч у Крагујевцу против истоимене екипе био је прилика да Лозничани још једном покажу своју надмоћ у овој сезони. Домаћин није успео да пружи озбиљнији отпор тако да су гости на крају славили са убедљивих 12:2. Да су судије биле коректније, Лозница би остварила максималну победу. Овако, једини меч изгубио је Лука Плантић у судару са Милошем Терзићем, некадашњим боксером Лознице.

– Била је то најбоља борба. Судије су гласале 2:1 у корист  домаћег боксера и тако оштетиле Плантића. Наш боксер је заслужио победу. Остали борци нису имали проблема да савладају ривале. Освојили смо титулу и то је заиста сјајан успех. Показали смо још једном да је Лозница град бокса и да ће то бити и убудуће. Имамо велике амбиције и у Регионалној лиги која ће сигурно окупити врхунске боксере и једва чекамо да такмичење крене. Предстоји нам дерби са екипом Лазаревца када ћемо, надам се новом победом, прославити титулу. Меч ће бити одржан 11. децембра у хали “Лагатор”, а почеће у 11 часова. Биће то круна изузетно успешне сезоне – поручује Милан Марковић, спортски директор Лознице.

Победе у дуелу са Крагујевчанима остварили су Себастијан Шаћири прекидом у другој рунди против Јасмина Мифтара, Милош Јанковић коме Данијел Домонгош није изашао на мегдан, Петар Стошић против Стевана Крнића, Бранимир Станковић против Стефана Миленковића, Тони Филипи који је прекидом у другој рунди савладао Андреју Давидовића и Владан Бабић коме домаћи такмичар Слободан Вулетић није изашао на ринг.

У Врњачкој Бањи је јуче почео један од најзначајнијих турнира у Европи “Златна рукавица” на коме наступа и седам такмичара Лознице који бране боје Србије. Реч је о Милошу Јанковићу, Петру Стошићу, Бранимиру Станковићу, Владимиру Влајићу, Александру Дреноваку, Драгану Вељковићу и Владану Бабићу.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )