ГРАДСКИ ОДБОР ДС – Јаковљевић поднео оставку

ГРАДСКИ ОДБОР ДС – Јаковљевић поднео оставку

jakovljevic-podneo-ostavku

Досадашњи председник Градског одбора Демократске странке у Лозници др Никола Јаковљевић поднео је прошлог петка оставку на то место, потврдиле су лозничке демократе.

– Јаковљевић је оставку поднео из личних разлога, због породичних и обавеза на послу. Он, наравно, остаје члан странке и активно ће учествовати у њеном раду, колико му то обавезе дозволе. Странка му је захвална на ономе што је урадио за њу и Јаковљевић је својим наступима оправдао указано поверење. Време у коме је био председник Градског одбора  није било наклоњено Демократској странци тако да није ни могао да направи већи резултат  – рекао је за ЛН  Томислав Чотрић, који је као један од досадашњих потпредседника ГО ДС изабран за в. д председника до избора новога.

Јаковљевић је у кратком телефонском разговору за ЛН потврдио да је поднео оставку из личних разлога и да ће задржати одборнички мандат.

Рок за избор новог председника лозничких демократа је шест месеци и то ће бити непосредни  избори. Од маја 1990. и оснивања тадашњег месног одбора ДС у Лозници, када је за председника изабран Момчило Марковић, до данас су на челу лозничких демократа били Михаило Остојић, Живко Антонић, Слободан Панић, Слободан Каитовић, Боро Катић, Михаило Пурић, Петар Екмешчић и др Никола Јаковљевић који је ту дужност обављао последње три године.

Т. М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )