ФУДБАЛ: МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У ТРБУШНИЦИ – Пехар домаћину

ФУДБАЛ: МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У ТРБУШНИЦИ – Пехар домаћину

turnir u trbusnici

У понедељак је на игралишту ТЕ Гучево у Трбушници одржан Меморијални турнир “Драган Митровић Жути” у знак сећања на некадашњег голмана овог клуба. Пре почетка утакмице у присуству великог броја мештана Трбушнице освештана је спомен-плоча на клупској згради посвећена Митровићу.

– Желели смо да на овај начин нашег некадашњег играча и великог пријатеља клуба Драгана Митровића сачувамо од заборава. Волео је спорт, децу, а посебно наш клуб. Његови син и ћерка упловили су у спортске воде и надам се да ће бити веома успешни. Захвални смо му за све оно што је учинио за наш клуб и памтићемо га као великог спортисту и човека – рекао је Миодраг Јовић, председник ТЕ Гучево.

На турниру су поред домаћина ТЕ Гучево, учествовали  још Гучево из Бање Ковиљаче, Студенац из Горње Ковиљаче и Антимон из Зајаче. Утакмице су игране по једно полувреме.

У првом мечу састали су се Студенац и Гучево, а успешнији је био тим из Бање Ковиљаче (3:0), док је у другом сусрету екипа ТЕ Гучево савладала Антимон са 2:0. У финалу је домаћин био успешнији од Гучева (1:0), док је треће место припало Антимону који је савладао Студенац са 2:0.

За најбољег играча проглашен је Дејан Николић (ТЕ Гучево), најуспешнији стрелац  био је Немања Васиљевић (Антимон), док је за најбољег голмана изабран Милисав Вучетић (ТЕ Гучево).

Пре почетка турнира састали су се малишани из екипе Пчелињо и школе фудбала Столице. Успешнији су били мали фудбалери Пчелиња.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )